[ Meta What? ]

Wij zijn Metasuite {Meta‚ÄĘSwiet}

Een visueel productiebureau gespecialiseerd in campagne fotografie, beeldbewerking en videografie.

We bouwen voort op meer dan 20 jaar ervaring, waarbij we met passie onze uitgebreide kennis en expertise toepassen. Fotografie, bewegende beelden, maar ook tentoonstellingsbeelden en ontwerpen komen aan bod. Zo helpen we u een pakkend verhaal te vertellen dat aansluit bij uw merk en doelgroep.

Johan & Vincent
team-aanvulling-copyright-Andrea-Beckers
[ De gezichten van ]

Ons Team

Vincent

[ Directeur / Fotograaf ]

Johan

[ Directeur / Fotograaf ]

Aiden

[ Videograaf ]
[ Waar we blij van worden ]

Dit is wat we doen

Creatieve concepten

We denken graag met u mee in oplossingen die aansluiten bij uw bedrijf. Zo zorgen we voor concepten die aansluiten bij uw branding en die passen bij uw budget. Vervolgens gaan we aan de slag met de realisatie of helpen we met het aansturen van de juiste partners.

Fotografie

Fotografie is er in veel soorten en de vraag is welke stijl past bij uw bedrijf of merk. Metasuite kan hierin adviseren maar ook de fotografie verzorgen. Ons portfolio geeft een kleine selectie weer van afgeronde projecten. Iedere stijl is afgestemd op de wensen en branding van de betreffende klant.

shoot_2
Videografie

Heeft u ooit moeite gehad om fotograaf en videograaf op dezelfde lijn te krijgen qua stijl? Die dagen zijn voorbij. Dankzij onze speciale apparatuur, een team gespecialiseerd in zowel fotografie als videografie en een toegewijde art director zorgen wij ervoor dat uw uitingen dezelfde look en feel hebben.

Presentatiemiddelen

Vormgeving is een vak apart. Om een stijl neer te zetten die staat als een huis, heeft u partijen nodig die weten wat ze doen. Vanuit onze achtergrond in drukwerk, denken we graag met u mee en kunnen we helpen bij het kiezen en aansturen van vormgever(s) en drukkerij.