Met zorg vastgelegd

Corporate & Events

Of het nu gaat om interne of externe communicatie, met foto’s en video’s bereik je meer.  We zetten graag de puntjes op de i, dus zorgen we ervoor dat je begeleid wordt door één projectleider en één kleurdeskundige. Zo zorgen we voor een constante uitstraling die herkenbaar en goed is.

Met ruime ervaring in werken voor multinationals en overheidsinstanties, weten we daarnaast hoe snel communicatie verandert en wat er nodig is om actueel te blijven. 

Wil je meer weten? Vraag hier ons lookbook aan:

Jouw voordelen

Waarom je bij ons aan het juiste adres bent

Ontzorging vooraf

Doe waar je goed in bent en vraag hulp waar je hulp kunt gebruiken. Dat is onze filosofie. We denken graag mee in beeldstijl, verhaal en locatie. Marketing en communicatie zitten bij ons ingebakken en die kennis zetten we in bij het sparren over ideeën voor je volgende shoot. 

Met onze partners bieden we daarnaast een ruime selectie modellen en zelfs locaties.

Begeleiding tijdens

Een goede shoot is meer dan het onderwerp en de locatie. Onze regisseur vertaalt het concept naar productie en een indien gewenst, zet de styliste de puntjes op de i. Samen met ons netwerk bieden we visagie en set dressing om het geheel compleet te maken.

Zorg achteraf

Een goede foto of video is slechts het uitgangspunt. We hebben een gedreven team specialisten, met uitgebreide kennis van videobewerking, kleurcorrecties, photoshop en vormgeving. Alles om onze beelden naadloos te laten aansluiten op jouw wensen.

Vanzelfsprekend leveren we alles optimaal aan voor verder gebruik. Of het nu gaat om drukwerk of bijvoorbeeld social media.

Eerder voor onze lens verschenen:
De voordelen van Metasuite

In een notendop