Voor velen is hun bruiloft de mooiste dag van hun leven, maar wat nu als je honderden bruiden op één dag ziet? Dat maakten we mee op de European Bridal Week in het Duitse Essen.

Tijdens de European Bridal Week in Essen tonen de grootste internationale designers hun nieuwe creaties. Deze internationale vakbeurs is inmiddels uitgegroeid tot de langst lopende bruidsbeurs in Duitsland en de ultieme plek voor inkopers en verkopers om te netwerken.

Wij verzorgden voor Sessibon Events de fotografie en een multi-camera videoregistratie voor Snetch. Dit laatste is een platform waar je modeshows achteraf kunt terugkijken of semi-live kunt laten plaatsvinden. Snetch toont namelijk bij ieder model de bijpassende kleding-items, die je vervolgens meteen in een favorieten map kunt opslaan. Na de show bekijk je op je gemak jouw favorieten en kun je deze direct bestellen bij de betreffende webwinkel. Mede daarom hebben we in één weekend ruim 3000 foto’s gemaakt. Hier zie je een kleine greep uit dit bijzondere weekend.

Klant:
Sessibon / Snetch
project type:
Fotografie & Videografie
Datum:
April 2022
Door ons geleverd:
• Fotografie
• Videografie